Lijfkracht-Herstel

Loopt u met pijnklachten door fysieke, emotionele en hormonale disfuncties en uit zich dat in bijvoorbeeld rugpijn, nekklachten, vermoeidheid, burn-out, scoliose, whiplash, hernia, migraine of een depressie? Dan biedt Lijfkracht-herstel verbetering van uw klachten in slechts een aantal behandelingen. Zowel bij acute als chronische pijnklachten.

Lijfkracht-herstel is een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunst en een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder ondersteuning van medicatie. Hoe werkt het? De therapeut werkt met de aanwezige, opgeslagen lichaamsenergie. Door deze te activeren ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Totaalbenadering van het lichaam

Lijfkracht-herstel gaat uit van een totaalbenadering van het lichaam. De eerste behandeling zal starten met een nauwkeurige behandeling van de schedel, de nek, de wervelkolom, de schouderbladen, het bekken en het heiligbeen. Hierdoor kan vaak reeds jarenlange pijn verholpen worden. Dit omdat veel klachten ontstaan door een scheefstand of blokkade in dit gebied. Hierna worden door het activeren van lichaamseigen energie verdere disfuncties, kwalen en probleemgebieden onder handen genomen. Door te richten op de onderliggende oorzaak van de klacht behaalt de cliƫnt vaak grote resultaten in slechts een enkele of een aantal behandeling(en). De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en emotionele pijn af te komen. In veel gevallen kunnen ingrijpende operaties en medicatiegebruik voorkomen worden.