Healing

De al gehele behandeling die ik geef in 1 ½ uur heeft een helende werking. Soms pas ik verschillende elementen toe in een behandeling (hangt erg van uw behoefte af) Er kunnen bij mij om vier behandelingen gevraagd worden: Ten eerste een massage voor ontspanning, een weldaad voor geest, en lichaam, een haptonomie behandeling een reiki behandeling, evt gecombineerd met edelstenen een edelsteen meditatie met klank. En lijfkracht-herstel. Dit is een vrij nieuwe behandelmethode op cel niveau. Hier draait het vooral om mind-set en oude patronen doorbreken en een nieuwe weg in uw leven inslaan die u in een complete verandering teweeg brengt. Via het behandelen van de rug wordt u bewust van dingen die onbewust (ongewenst) uw denken, handelen, (emotioneel) reageren bepalen en om daar bewust van te worden wat onderbewust is bent u in staat om daar een andere draai aan te gaan geven waardoor u zich lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans voelt komen en u weer in evenwicht kan brengen, door los te laten, in vervolg behandelingen kunnen daar verdere stappen in worden gezet om te bereiken wat u wil en waar u behoefte aan heeft..door te ontdekken wat U wilt….het is mogelijk dat ik in de vervolg behandelingen een massage of reiki behandeling voorstel, evt gecombineerd met edelstenen en meditatie met klank.

Healing vind eigenlijk altijd plaats, alleen zal dit niet altijd direct voelbaar of merkbaar zijn aan chronische klachten, pijn of problemen, maar de behandelingen hebben zeker een positief effect op uw hele gesteldheid. En kunnen zeker op langere termijn een positief effect hebben op uw chronische klachten, problemen. Ik werk wel altijd met de intentie om chronische klachten en problemen te verhelpen of te verlichten, maar vaak hebben daar meerdere behandelingen baad bij.

Wat is energetisch en universeel en hoe werkt het…Ik kan nooit van te voren voorspellen welke invloed de behandeling op u heeft en wat het met u zal doen. De energie uitwerking tussen u en mij hebben energetisch effect op de behandeling die ik niet zal sturen of ergens op aan sturen behalve op uw hulpvraag. En daar stem ik mezelf op af en ik vertrouw op de universele of kosmische energie die daarbij vrij komt die energetisch bij draagt met wat de behandeling met u zal doen en teweeg zal brengen…dat u er in eerste instantie niets van voelt of van merkt hoeft niet te betekenen dat het er niet is of niet heeft plaats gevonden. De warmte die bij de behandeling via mijn handen vrij komt is altijd voel en merkbaar ook al is er niet direct resultaat op de behandelde klacht vaak heeft dit tijd nodig en een eventuele vervolg behandeling maar wordt altijd met Liefde gegeven. En Universele kosmische Liefde werkt ook onbewust door op alles. Wel maak ik bewust contact met de universele en kosmische energie vooraf aan behandeling of sessie in een meditatie. Dit doe ik bij elke vorm van behandeling die ik geef: massage, haptonomie, lijfkracht-herstel en reiki. En mijn intentie is dat via mijn handen de energie uw lichaam in zal stromen naar waar het zijn werk kan gaan doen.